Hvem er Emil?

Jeg er en 23 år gammel gutt fra Vennesla som setter min stolthet i alt jeg gjør. Jeg har en lidenskap for å hjelpe folk i å finne sin beste versjon av seg selv. Enten om dette er med trening, kosthold, eller andre ting i livet som kan forbedres for å gjøre deg til det mest optimale menneske du kan være.

IMG_5190

Selv trener jeg aktivt og har lært meg å elske all type trening. Mitt mål med treningen er å bli så allsidig som mulig og oppnå mitt fulle potensiale.

“Take pride in what you do and let the quality of your work be your signature.”

Programmene og innleggene jeg skriver er et produkt av ting jeg selv har erfart og er skrevet med genuinitet. Jeg driver ikke med noe av dette i et håp om profit og jeg setter min integritet foran penger. Jeg kommer alltid til å kjempe for å levere hva jeg syntes er sannheten, enn til tross hva andre syntes eller mener er sosialt riktig eller feil.

Når jeg tilbyr coaching og noen kjøper et program av meg, vil jeg at dette er et produkt jeg kan være stolt av. Jeg vil levere et produkt jeg har puttet mitt hjerte og sjel i, et produkt som reflekterer over meg, som er skreddersydd for den enkelte, og som jeg med glede gir til min kunde.

 

24172295_10210668527446110_2024080067_n

%d bloggers like this: